Seniorkommitté

Avesta Golfklubbs seniorverksamhet 2019

Verksamheten leds av en kommitté bestående av:

Conny Sundin,  tel.  070- 2301526,  conerlsun144@gmail.com

Bertil Johansson tel. 070-2827061   bjohan19@hotmail.com

Stig Bryggare tel. 070-3239828        stig@bryggare.nu

Till seniorkommitténs verksamheter är alla, gamla som nya medlemmar, herrar som fyller 55, resp. damer som fyller 50 år under verksamhetsåret, eller äldre, mycket välkomna. Om du undrar över något och vill veta mer kontakta ovan namn eller kansliet.

Mål och inriktning för seniorverksamheten är att stimulera motion,rekreation, social samvaro och tävlingsresultat.

Huvuddelen av verksamheten består av:

• Seniorserien
  • Deltagande i Dalagolfen, arrangerad av Dalarnas Golfförbund
  • Deltagande i Dala Senior Open, DSO, arrangerad av Dalarnas Golfförbund
  • Årliga möten med andra seniorer från olika klubbar bl.a. Högbo GK, hemma o borta, Sala/Heby GK hemma och Uppsala GK borta.
  • Seniorernas "Tre banor cup" spelas på Sala GK, Surahammar GK och på Hedemora GK

Vi eftersträvar att seniorseriens anmälningar skall göras i GIT ( Min golf). Det går även att anmäla sig direkt i klubbens kansli eller per telefon till kansliet tel. 0226-559 13. För vissa tävlingar kan det gälla anmälningslista.

Seniorernas verksamhetsplan/spelschema finns nu på klubbens hemsida under fliken tävling. Verksamhetsplanen samt övrig information, i förekommande fall, start och resultatlistor. Finns även i separat pärm placerad i korridor utanför omklädningsrummen.

Väl mött till en trevlig golfsäsong!

Seniorkommittén

Hos oss kan du köpa golfhäftet.

Avesta Golfklubb
Friluftsvägen 10
774 63 Avesta
Tel:
0226-559 13
E-post: info@avestagk.se

Eller titta på sidan här.
Här kan du följa nyhetsflödet snabbt och enkelt