Seniorkommitté

Avesta Golfklubbs seniorverksamhet 2018

Verksamheten leds av en kommitté bestående av:

Harry Tägtlund, tel.  070 5206775,  harry.tagtlund@comhem.se

Conny Sundin,  tel.  070 2301526,  c.sundin@comhem.se

Till seniorkommitténs verksamheter är alla, gamla som nya medlemmar, herrar som fyller 55, resp. damer som fyller 50 år under verksamhetsåret, eller äldre, mycket välkomna. Medlem som uppfyller ovanstående får även bjuda in gäst som uppfyller ovannämnda åldersgränser att deltaga i seniorernas olika verksamheter. Om Du undrar över något och vill veta mer, fråga i kansliet och eller de ovan.

Mål och inriktning för seniorverksamheten är att stimulera motion, rekreation, social samvaro och tävlingsresultat.

Huvuddelen av verksamheten består av:

Seniorkommitténs seniorserie Deltagande i Dalagolfen Deltagande i Dala senior open, DSO, arrangerad av Dalarnas Golfförbund Årliga möten med andra seniorer från olika klubbar, bl.a. Högbo GK, Uppsala Gk och Sala GK, både hemma och borta Seniorkommitténs Tre banors tävling, spelas med två dagar på andra banor och den tredje dagen hemma. Exakt vilka andra banor som gäller, se spelprogrammet.

Vi eftersträvar att alla anmälningar skall göras i GIT men det går även att anmäla sig direkt i klubbens kansli eller per telefon till kansliet, tel. 0226 55913. För vissa tävlingar kan det gälla anmälningslista.

Detaljerat spelprogram finns här på klubbens hemsida. Spelprogram samt, övrig information, i förekommande fall anmälningslista samt resultatlistor finns även i separat pärm som är placerad i korridor utanför omklädningsrummen.

Hos oss kan du köpa golfhäftet 2017

Anslut ditt spelkort till Avesta GK!

Avesta Golfklubb
Friluftsvägen 10
774 61 Avesta
Tel:
0226-559 13
E-post: info@avestagk.se

Eller titta på sidan här.
Här kan du följa nyhetsflödet snabbt och enkelt