Ställplatser

Vi erbjuder husbil/husvagn parkering på klubben. Bor du hellre på hotell erbjuder vi golfpaket i samarbete med vår partner.

Husbil/Husvagn

På området finns för närvarande sex stycken platser med eluttag så du kan ansluta dig till ström. Som campingsgäst hos oss så har du tillgång till omklädningsrum med dusch från kl. 06:00 - 22:00.
2 toaletter utan dusch öppet dygnet runt.

Vår ställplats är i första hand avsedd för våra golfande gäster och under högsäsong tar vi endast mot gäster som har bokat eller bokar golfspel. (vid mån om plats icke golfare)
​​​​

Övernattning med golfspel
(exkl. greenfee)

​​​​​​​150 :- / natt

Övernattning utan golfspel

​​​​​​​300 :- / natt​​​​​​​
Bokningsvillkor:

Betalning sker via Swish på 123 338 19 69 eller på plats via kansliet.
- Bokning som ej avbokats senast 24h innan incheckning debiteras i sin helhet via faktura, med tillägg 45 kr i faktureringsavgift.
- Märk din inbetalning med efternamn, incheckningsdatum och ställplatsnummer, t ex. ”Karlsson 3/7 Nr 3.
- Kod till klubbens elektroniska lås erhålls vid ankomst och incheckning för tillgång till omklädningsrum.
- Incheckning sker från kl.15.00. Utcheckning sker från kl. 14:30.
- Ändringar/avbokningar hanteras via telefon eller mail med klubbens kansli. Telefon 0226-55913. E-post: info@avestagk.se.
- Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då behov föreligger.
​​​​​​​- Då golfspel sker på utcheckningsdagen ber vi dig parkera ditt ekipage på den vanliga parkeringen innan du börjar spela .