Instruktör

Vad är det jag vill?

Att be om tips, råd, hjälp och guidning kan vara det viktigaste steget du tar i hela ditt golfliv. Alla fastnar vi någon gång i livets små fallgropar, och golfen är inte annorlunda. Det enda du behöver är att fråga dig själv: Vad är det jag vill?

Vill du på lång sikt bli en bättre spelare? Behöver du en snabb lösning på hur du tar dig ur ruffen eller bunkern – eller kanske hur du undviker dem från första början? Är du beredd att satsa lite tid eller är det snabba puckar som gäller? Är du osäker på vilka klubbor du ska välja för att spara slag på banan? Har du nått en nivå som du har svårt att komma förbi?

I vissa fall kan det räcka med en lektion, men om du vill bli en bättre spelare på ett långsiktigt plan kan det också behövas ett mer långsiktigt arbete.

Vi hjälper dig, oavsett vilken nivå du ligger på. Från dig som är nybörjare till dig som har spelat så länge du minns. Alla kan bli bättre och ha ännu roligare ute på banorna. Vi anpassar oss efter dina behov.

Mitt namn är Elias Willemark, och jag kommer att vara din tränare på Avesta GK.
Golf är min stora passion och jag uppskattar spelet på många sätt, tex att spela själv, träna, tävla mm. Men det jag brinner mest för är att kunna hjälpa andra att bli bättre. Jag får ett stort utbyte av att kunna göra golfen roligare för allt från nybörjare till duktiga juniorer som vill satsa på en framtida karriär.

”Jag ser inte golfens rörelser utifrån en ”modell”, utan försöker alltid se till mina elevers förutsättningar och ambitioner.”

Jag kommer också att finnas i receptionen/butiken ca. 2 dagar/vecka för att hjälpa dig med frågor kring utrustning och övriga ärenden.

Oavsett din spelnivå eller Hcp ser jag fram emot att få träffa dig i sommar!

4 snabba fakta:
  • Bästa golfbanan: Royal Melbourne (Australien)
  • Hcp: ca.1
  • Vad har du i bagen? Lite blandat, men mest PING
  • Vintersyssla: Jobbar i skolan, och studerar själv hos PGA of Sweden.

Bokningsbara Tider

Onsdag 30/9 mellan kl. 09:00 - 12:00

Privatlektion

25 minuter 375: -
40 minuter 600: -
Köp 5 lektioner, betala för 4!

Grupplektion

60 minuter 700: -