Lektioner

Vad är det jag vill?Att be om tips, råd, hjälp och guidning kan vara det viktigaste steget du tar i hela ditt golfliv. Alla fastnar vi någon gång i livets små fallgropar, och golfen är inte annorlunda. Det enda du behöver är att fråga dig själv: Vad är det jag vill?


Vill du på lång sikt bli en bättre spelare? Behöver du en snabb lösning på hur du tar dig ur ruffen eller bunkern – eller kanske hur du undviker dem från första början? Är du beredd att satsa lite tid eller är det snabba puckar som gäller? Är du osäker på vilka klubbor du ska välja för att spara slag på banan? Har du nått en nivå som du har svårt att komma förbi?


I vissa fall kan det räcka med en lektion, men om du vill bli en bättre spelare på ett långsiktigt plan kan det också behövas ett mer långsiktigt arbete.

Vi hjälper dig, oavsett vilken nivå du ligger på. Från dig som är nybörjare till dig som har spelat så länge du minns. Alla kan bli bättre och ha ännu roligare ute på banorna. Vi anpassar oss efter dina behov.

Här är en lite kort presentation av vår nya Pro 2022.


Hej !

Jag heter Christian Sohlberg, är 31år och bor i Falun med min sambo och hennes barn.
Uppvuxen i Mora, och har nu landat i Falun efter några år i Stockholm, Västerås och Borlänge. Jag har spelat professionell golf på nationell nivå och är utbildad golftränare (PGA Club Professional) med lite olika vidareutbildningar.
Har också också jobbat som golftränare och i golfshop på heltid varje sommar sedan 2014 på bland annat Nynäshamns GK, Falun-Borlänge GK, Skerike GK, Rättviks GK och Hagge GK. Sen december 2018 driver jag mitt eget företag i form av en inomhusanläggning med golfsimulatorer i Borlänge. Det är nu är nedbantad till en Trackman-simulator hos Borlänge Padelcenter.
Åren 2020 -21har jag jobbat på ett lager och bara haft mindre frilans-uppdrag inom golfen, men jag har känt ett tag att jag ville tillbaka, och fick nu en möjlighet att jobba i större utsträckning här på Avesta, vilket ska bli fantastiskt roligt!
Min största drivkraft som tränare är att ge alla de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas, oavsett vilka mål man har, vilken nivå man är på, och vilka fysiska förutsättningar man har. Golf är som roligast när man upplever utveckling och när kroppen mår bra av rörelsen man genomför!
 
--
Med vänlig hälsning, 
Christian Sohlberg
PGA Club Professional
Sohlberg Golf Academy
070-320 00 62


PrivatlektionerBokningsbara Tider

Priser

Privatlektion


1 st 50 minuter 750: -
3 st 50 minuter 2 100:-
5 st 50 minuter lektioner 3 350:-

Grupplektion


50 minuter 800: -
Vid fler än 2 personer  tillkommer 100: -/pers

Gruppträningar


Närspelsdagar


Trött på att tappa slag runt greenerna? Det effektivaste sättet att spara slag är att utveckla sitt närspel. Jag hjälper dig att förbättra din teknik och taktik i närspelet. Under 3 timmar går vi igenom och tränar på 3 vanliga närspelsslag. Vi kommer att diskutera kring hur vi löser uppgiften som vi ställs inför så effektivt och enkelt som möjligt.

Vid anmälning uppge namn och telefonnummer samt namn på
kursen.

Följ Oss i Sociala Medier

  • instruktor-avesta-golfklubb
  • instruktor-avesta-golfklubb1